Sightseeing

 

 

 

Naturen i bortgjemte fjord-armer som Syltefjord er noe helt spesielt.
På godværsdager når temperaturen kan ligge på 25 grader, er det som å være på cruise på eksotiske plasser, plasser man bare skulle tro lå på langt sydligere breddegrader.

Ved andre anledninger kan asossiasjoner til månelanskap dukke opp i eventyrerens sinn. Syltefjord og omegn kan by på de nydeligste sanseintrykk.

 

Fra stormende hav, til blikk stille vann og elver. Blendende lys, altoppslukende mørke. Vidder og skog så langt øyet kan se.

Naturkreftene gjør Syltefjord til et kontrastenes rike.

 

 

 

 

 

 

 


     Full Fart


 

Vil du se , lukte og føle Barentshavet rett på kroppen?

I 40 knops fart kan du selv få føle elementene på kroppen. Vinden og saltvannet som pisker over ansiktet ditt, og sommerfuglene i magen som forteller deg at dette er spennende!,

 

En tur ut på havet i vår RIB. kan ta pusten fra deg på mer enn en måte. Det er først når du står øverst på båra og ser utover havet at du oppdager hvor enormt havet faktisk er. Det er nå du begynner å føle deg liten, og prisgitt havet og de voldsomme kreftene som er der ute.

 

Du får på deg en komfortabel og varm flytedress og tar plass i en av våre RIB`er. Etter en gjennomgang av våre sikkerhetsrutiner bærer det avgårde

                                             


La oss forbløffe deg ved å vise deg alt dette.